• Beste Waalstromers,

  Vandaag bereikte ons een droevig bericht.
  Afgelopen maandagmiddag 20 december is Martien Swinkels overleden. Martien is een van de mensen van het eerste uur bij de oprichting van De Waalstroom. Hij was een enthousiaste man die veel mensen kon motiveren, en een heldere en duidelijke trainer. Met zijn trainermaatjes heeft hij veel mensen naar het Gelderse en Nederlandse podium gebracht. Daarvoor zullen we hem altijd blijven herinneren. Bij veel clubactiviteiten was hij ook de kartrekker. Zo is hij een van de oprichters van de Netherlands Invitational, een supergroot internationaal zwemtoernooi in Eindhoven. 
Hij was een van de eersten in Nederland die onderwateranalyses maakte ter verbetering van de zwemtechniek. We hebben veel mooie herinneringen aan onder meer de buitenlandse toernooien in Esbjerg. Met onze toptrainer Martien kon je ergens voor de dag komen. 
Na nog een paar jaar op Curaçao training te hebben mogen geven, is hij gestopt om samen met zijn vrouw te gaan genieten van de laatste jaren van zijn leven. Dat heeft helaas niet lang mogen duren.

  Bestuur Waalstroom

   

  PS
  De afscheidsdienst van Martien Swinkels zal plaatsvinden in besloten kring op vrijdag 24 december. Wel kan de dienst gevolgd worden via livestream: www.metliefdeterugkijken.nl/martienswinkels. De stream is vrijdag live te volgen vanaf 14.00uur of terug te kijken tot 1 januari. In plaats van bloemen vraagt de familie om een bijdrage te geven aan Stichting Vrienden van Ziekenhuis Bernhoven. Hiervoor kun je gaan naar de website www.vriendenvanbernhoven.nl.