• Beste Waalstromer,
  De vakantie zit erop, het seizoen gaat weer beginnen. Bij dezen vragen we opnieuw jullie aandacht voor het volgende:
  1.
  Vanaf maandag 24 augustus beginnen de trainingen weer volgens het “oude” bekende rooster, dus die van voor het Corona-rooster. Je weet vast nog wel op welke tijden je trainde en hoe vaak per week (zie ook weekkalender voor trainingstijden).
  Als je voorkeuren veranderen, moet je dit bespreken met je trainer.
  Bij zowel de trainingen als de wedstrijden gelden nog steeds de algemene Corona richtlijnen:
  - Bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, koorts of niet lekker voelen, blijf je thuis! (en afmelden);
  - Respecteer alle regels die het zwembad stelt t.a.v. de routing, onderlinge afstand en hygiëne.
  2.
  Op zaterdag 5 september a.s. openen we het nieuwe seizoen met een leuke startwedstrijd! Deze organiseren we samen met ZV De Ward uit Bemmel en zal plaatsvinden in het Erica Terpstrabad in Nijmegen.
  Schrijf je nu in voor deze wedstrijd!! Je mag je voor maximaal 5 starts inschrijven. De kosten per start zijn €2,50. Heb je (nog) geen startnummer? Geen probleem; vraag bij je inschrijving om een dagstartvergunning (€7,50).
  Alle kosten worden geïnd samen met de eerstvolgende contributie… lekker makkelijk.
  Inschrijven kan alleen door je aan te melden voor deze wedstrijd via de site: www.dewaalstroom.nl. Onder aan het tabblad met de kalender vind je een knop om te kunnen aanmelden voor een wedstrijd: https://form.jotformeu.com/73351921720350.
  Voor deze wedstrijd hebben we ook vrijwilligers nodig om de wedstrijd in goede banen te leiden. Wil je als ouder daarbij helpen, meld dat even bij via zwemcommissie@dewaalstroom.nl.

  Er kan helaas geen publiek bij de wedstrijd zijn.
   
  3.
  Na de wedstrijd willen we graag met alle belangstellenden (zwemmers, ouders en verzorgers) gezamenlijk het seizoen openen met een drankje en een (borrel)hapje. Geen heel opgetuigde feestavond, maar een informeel samenzijn.
  Je moet je daarvoor aanmelden via secretariaatbestuur@dewaalstroom.nl. Op basis van het aantal deelnemers (i.v.m. onderlinge afstand en maximaal toegestaan aantal binnen) zoeken we een geschikt plek (en bepalen we of het door kan gaan). Mogelijk binnen/buiten bij de Nijmeegse Reddingsbrigade of iemands achtertuin. Alles hangt af van de belangstelling, dus meld je aan tot uiterlijk 26 augustus! We moeten vooraf weten wie er komt… Als hangt af van de aantallen.

  Tot snel!!
  Vriendelijke groet,
  het bestuur